Shopify áttekintés: A Shopify használatának előnyei és hátrányai avagy miért gondolom, hogy a legjobb választás egy webáruház indítására.

Shopify-legjobb valsztas

Alapvetően nagyon kevés a használható információ a Shopify webáruház rendszerről Magyarországon. És a legtöbb amit eddig olvastam az is azt taglalja, hogy mennyire drága. De akik használják (többek között én is) alapvetően azt gondoljuk, hogy ez a legjobb e-kereskedelmi platform amellyel érdemes elkezdeni egy e-kereskedelmi vállalkozást.

TE még nem tudod mi az a Shopify?

Oké akkor kezdjük innen. A Shopify 2004-ben alakult, székhelye Ottawában (Ontario), és állítólag több mint 300 000 kereskedőt támogatnak a szoftverükkel. A Shopify alapvetően megkönnyíti az emberek számára az elindulást egy saját online webáruház üzemeltetésben, azok számára akik nem tudnak programozni, vagy kódolni webes környezetben.

Gyakorlatilag arra épül a rendszer, hogy Te inkább az eladásokkal foglalkozz ne pedig a technikai dolgokkal, mert azok a rendszerben pofon egyszerűek.

A legtöbb e-kereskedelmi vállalkozó számára a Shopify mindig a legjobb választás. Rengeteg féle képen lehet elérni, hogy a Shopify e-kereskedelmi platformja bármely üzleti modell számára működjön, függetlenül attól, hogy milyen üzleti modellt kíván működtetni. 

Mivel a Shopify a vezető e-kereskedelmi platform, az olyan kiegészítő funkciók, mint az alkalmazások és a témák, először a Shopify számára készülnek, mielőtt bármilyen más e-kereskedelmi platformora lefejlesztenék. Éppen ezért a legjobb megoldásokat erre a platformra tudod alkalmazni.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, mi olyan különleges a Shopify-ban és milyen szolgáltatásokat kínálnak. Ha még nem próbáltad ki a Shopify szolgáltatást akkor pedig meggyőzünk téged arról, hogy ezzel a szoftverrel kell neked is felépítened a vállalkozásodat.

A Shopify kisvállalkozások és nagyvállalatok számára készült

A Shopify egyedülálló képességgel rendelkezik, hogy támogassa mind a kezdődő önálló vállalkozók által irányított kisvállalkozásokat, mind a nagy forgalmat és bevételeket elérő nagyvállalatokat. Nem számít neked milyen üzleti igényed van biztosan találsz benne megoldást, hogy használni tud ezt a szoftvert.

SHOPIFY KIS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Tudom miről beszélek amikor mi 2011-ben elindítottuk az első webáruházunkat. Éveken át szívtunk az egyedi fejlesztésekkel, és leginkább a szoftverek amiket használtunk volt a legnagyobb akadálya annak, hogy skálázni tudjuk a webáruházainkat.

Mostanra szerencsére az üzleti vállalkozás indítása már nem olyan nehéz. A Shopify platformon keresztül közvetlenül el tudsz indítani saját kisvállalkozását, havi előfizeti díjért, ami valószínűleg alacsonyabbak, összegbe kerül mint a telefonszámlád. Ha az üzlet nem működik néhány hónap múlva egyszerűen leállítod, és nem veszítesz el akár több millió forintot a fejlesztésekkel.

A kisvállalkozás működtetésének monetáris aspektusán kívül a Shopify e-kereskedelmi platformként támogatja a kisvállalkozások működését is, mivel a munka és a technológiai szakértelem annyira nagy részét elveszi az üzleti tulajdonosok vállán. A legtöbb vállalkozóvá válni vagy válni kívánó embernek nincs széles körű ismerete a webfejlesztésről és a kódolásról, amelyre szükség van egy sikeresen üzemeltetett, biztonságos használatú, szép megjelenésű és teljesen működőképes webhely üzemeltetéséhez. Természetesen megtanulhatjuk, hogyan állíthatunk be biztonságos, gyönyörű és funkcionális, önálló üzemeltetett webhelyet anélkül, hogy bármilyen hivatalos oktatás szükséges, azonban az optimális teljesítmény érdekében ezeket a dolgokat időben meg kell tartani, és ha ez a karbantartás nem szükséges Nem könnyű hozzád jutni, akkor nagyon időigényes és bosszantó lehet.

A Shopify elvégzi az összes karbantartást az Ön számára, így biztonságos, gyönyörű és működőképes weboldalt működtethet online üzleti vállalkozása nélkül, aggodalom nélkül. Amit a Shopify havonta fizeti a szolgáltatás igénybevételéért, olyan, mint egy alkalmazott fizetése az összes technológiai problémájáért, hogy a termékfejlesztést, az ügyfélszolgálatot és a stratégiai tervezést irányítsák; kivéve, hogy valójában nem kell alkalmazottnak lennie. A Shopify csak a végét kezeli, így kezelheti a sajátját.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stób Attila

Stób Attila

2011 óta foglalkozom e-kereskedelemmel imádok ilyen üzleteket építeni és marketingezni. Nem csak osztjuk az észt hanem amit írunk csináljuk is.

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
×
×

Cart