MEGÉPÍTJÜNK NEKED A WEBÁRUHÁZADAT A-Z-IG

Megkeressük neked azt a terméket amit nyereségesen tudsz majd értékesíteni, és megépítjük neked a Webáruházat

PIACKUTATÁS

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

MARKETING

Végre lehetőséged van megvásárolni egy kulcsrakész vállalkozást

A Kulcsrakész webáruház 5 lépésban

1.PIACKUTATÁS:  Megkeressük azt a terméket amit bizonyíthatóan el lehet adni egy webáruházban magas profittal. 

2. ONLINE JELENLÉT ALAPOK: Keresünk hozzá egy domain címet, és felépítjük a rendszert ami a webáruházadat működteti shopify keretrendszerben. 

3. FŐOLDAL ELKÉSZÍTÉS: A kiválasztott termékhez elkészítjük a webáruház főoldalát és megírjuk a szövegeket. 

4. TERMÉKOLDAL ELKÉSZÍTÉS: Nagyon fontos, hogy olyan termékoldalt készítünk ami elad, tehát megragadja a látogató figyelmét vágyat kelt, és értékesít. 

5. MARKETING: Ahhoz, hogy el tud adni a terméket rengeteg marketing funkcióra és feladatra van szükség ezeket mind egyben megkapod 

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN A MILLIÓS HAVI BEVÉTELIG.

A Ecom10x  egyedüli hazai webáruház készítés, ami egy teljes rendszert ad a kezedbe, ami tartalmaz minden szükséges dolgot és eszközt, hogy TE is sikeres e-kereskedő legyél. 

Mindezt pedig mi már kipróbáltuk több webáruháznál és működik. 

Az elmúlt több, mint 7 évben folyamatosan fejlesztettünk webshopokat, ügyfeleknek és magunknak, és felépítettük azt rendszert amivel bárki képes pénzt keresni. 

Én tudom, hogy sokan vannak úgy, hogy van befektetni való pénzük, de nem akarnak hónapokat tölteni azzal, hogy megtanulják az internetes kereskedelmet, vagy elmenjenek egy tanfolyamra. Rögtön pénzt akarnak keresni. 

Nálunk minden eszköz biztosítva az online vállalkozáshoz – így minimális költségekkel indulhatsz. 

A technikai dolgokkal nem kell foglalkoznod, csak az üzlettel.

Minden indulással kapcsolatos kérdésre megadjuk a választ – hogyan kell árut rendelni Kínából, hogyan kell a termékeket logisztikázni és eladni. 

Történt már veled, hogy belekezdtél volna egy termék értékesítésbe, de rengeteg dolgon fennakadtál? A sok probléma miatt el sem kezdted az értékesítést később pedig láttad, hogy más már sikeresen árulja azt a terméket amit te is kinéztél? 

Az Ecom10x-el biztosan nem lesz ilyen, a piackutatás után kiválasztott termékre néhány héten belül már tudod is kiküldeni a megrendeléseket a vevőknek. 

Ez az egyedüli lehetőség, ahol nem csak egy webáruházat kapsz a pénzedért, hanem egy értékesítési rendszert és egy szemléletmódot, amellyel akár 5-10 webáruházat is üzemeltethetsz. 

Az Ecom10x biztosítja neked az eladáshoz szükséges legjobb marketing eszközöket + beállított Facebook és Google hirdetéseket. 

MILYEN WEBÁRUHÁZAKAT ÉPÍTÜNK MI?

1 TERMÉKES WEBÁRUHÁZ

Sokan azt hiszik, hogy ha csak egy termék van egy webáruházban akkor az a webáruház biztosan keveset keres. Ez nagyon nem így van. Tudodk mutatni neked olyan 1 termékes webáruházat ahol évi 80 millió forint a forgalom egyetlen termékkel.

WOW FAKTOR !

Olyan termékeket keresünk amit ha meglát egy látogató a Facebook hírfolyamban azonnal megragadja a figyelmét, és emaitt nagyon magas %-ban meg is vásárolja a terméket.

NAGY HASZONKULCCSAL ELADTHATÓ TERMÉKEK

A legfontosabb, hogy a termék értékesítésnél a profit nagy legyen, hiszen a tudunk kell fedezni a hirdetési kiadásokat. Tehát olyan termékekkel nem foglalkozunk amin 5-10 % árrést lehet csak elérni. Arra nem lehet jó üzletet építeni.

KÖNNYEN BESZEREZHETŐ

A termékek beszerzés mindig Kínából történik, hiszen így lehet a legnagyobb haszonkulcssal értékesíteni. De ettől függetlenül könnyen beszerezhető.

Hogyan építünk Webáruház rendszereket.

A teljes rendszer drótváza
 • 1. Megrendelés

  2 féle képen rendelhetsz vagy egy összegben vagy 12 havi részletben.

 • 2. Piackutatás

  Olyan fejlett szoftvereket használunk a termék kereséshez amelyekkel mély elemzéseket tudunk végezni. Ezeknek a szoftvereknek a díja havi 200 USD.

 • 3. Online jelenlét alapok

  Ahoz, hogy el tudj kezdeni értékesíteni szükség van több dologra. Pl: Domain címre, Bánkártyás fizetésre, logisztikai partnerre ezeket ebben a részben kezdjük el építeni.

 • 4. Főoldal elékészítés

  A főoldal célja az, hogy megragadja a potenciális látogató figyelmét, minél jobban, éppen ezért olyan garafikai elemeet használunk amelyel megértetjük velük, hogy mivel is foglalkozunk.

 • 5. Termékoldal

  Ez a legfontosabb része az oldaladnak, hiszen itt kell a terméket úgy bemutatni, hogy a látogató meg akarja vásárolni. Egy jó termékoldal a termék előnyeit mutatja be, és ad bizonyítékot a látogatónak, hogy érdemes azt megvásárolni.

 • 6. Értékesítés

  Több mint 100 féle marketing rendszert teszteltünk és kipróbáltuk, tehát tudjuk mik azok amikkel érdemes elindulni. Emellett Facebook, és Google hirdetéseket készítünk amelyek bevonzzák a potenciális vásárlókat.

EGY TELJES TÁMOGATÓ RENDSZER A HALADÁSOD BIZTOSÍTÁSÁÉRT.

ÍME A HOZZÁ TARTOZÓ BÓNUSZOK !

WEBJOG ALAPOK

Mindenki számára rendelkezésre bocsájtunk ÁSZF mintát. A közhiedelemmel ellentétben ezt nem ügyvédnek kell megírnia jogi nyelven, sőt fontos, hogy közérthető legyen. Tehát biztosítunk neked egy olyan ÁSZF-t amit testre tudsz szabni a saját webáruházadba. 
 
 • Az alábbiakat tartalmazzaa
 • Webáruház Általános Szerződési feltételek
 • Adatvédelmi Nyilatkozat.
 • Online számlázó program

EMAIL AUTOMATIKÁK BEÁLLÍTÁSA

A rendelések visszaigazolásához, és az e-mail lista építéséhez szükséges az e-mail marketing alapok kiépítése. Egy jól működő e-mail automatika akár 10-15% plusz bevételt jelent. 

 • Az alábbiakat tartalmazzaa
 • Klaviyo email marketing szoftver beállítás
 • Kosár elhagyás értesítő
 • Feliratkozási űrlap, és automatika kialakítás

4 órás bevezetés

Nagy valószínűséggel elsőre egy webáruház adminisztráció ijesztően sok feladatot jelent a számodra. Éppen ezért 4 órában bemutatjuk neked, hogy hogyan is kell üzemeltetni a webshopot. 

 • Az alábbiakat tartalmazzaa
 • Admin felület bemutatása
 • Folyamatok kialakítása
 • Tanácsadás a további növekedéshez.

WEBSHOP GYORSÍTÓSÁV MEGRENDELÉS MÁR CSAK 2020.05.10-ig

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

450 000 Ft
 • Piackutatás
 • Teljes Webáruház felépítés
 • Marketing gépezet
 • Az összes felsorolt BÓNUSZ
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés

12 HÓNAPOS RÉSZLETFIZETÉS

50 000 Ft /HÓ
 • Piackutatás
 • Teljes Webáruház felépítés
 • Marketing gépezet
 • Az összes felsorolt BÓNUSZ
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért. Mivel teljesen biztosak vagyunk benne, hogy olyan webáruházat kapsz amivel tudsz pénzt keresni, ezért ha nem lennél elégedett visszaadjuk az árát. Miért? Mert ez esetben mi üzemeltetjük tovább a webshopot, és amikor nyerseséges lesz eladjuk még drágábban 😃

A KORÁBBI VÁSÁRLÓNK EREDMÉNYE

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGYAN JUTOK HOZZÁ A JEGYEMHEZ?

A megvásárolt jegyet elektronikusan, az email címedre küldjük ki. A bejutáshoz elég ezt az emailt felmutatni, de akár ki is nyomtathatod a jegyet otthon.

KÉSZÜL VIDEÓFELVÉTEL A WORKSHOPRÓL?

Igen, minden workshopunkon profi videós rögzíti az eseményeket, melynek editelt változatát minden VIP résztvevőnek kiküldünk az esemény után.

LESZ LEHETŐSÉG AZ ELŐADÓKKAL BESZÉLNI A WORKSHOP UTÁN?

Természetesen. A helyszín 19:00-ig van lefoglalva, így aki szeretne az előadókkal beszélgetni, az a workshop után gond nélkül megteheti.

NEM VAGYOK SPORTOLÓ, DE ÉRDEKEL A KETOGÉN DIÉTA. ÉRDEMES ELMENNEM?

A ketogén diétát nem csak sportolóknak ajánljuk, a jobb fizikai teljesítmény mellett kiválóan alkalmas például a súlyfelesleg csökkentésére is.

Hogyan tudok nálatok fizetni?

Jelenleg bankkártyás fizetéssel és átutalással tudod a rendelésed fizetni, minden esetben előre. 

Mennyi idő után lesz nyereséges a webáruház.

Ez rengeteg mindenen múlik. De ahhoz, hogy TE egy ebből profitot realizálj szükséges, hogy képzed magad tovább fejlődj. Tőlünk minden segítséget megkapsz majd a későbbiekben.

Close Menu
×
×

Cart