Webáruház MARKETING tanácsadás

Építsük együtt a webáruházad marketing gépezetét egy új szintre.

Bérelj magadnak egy tanácsadót.

Az elmúlt 15 évben rengeteg piacon dolgoztunk együtt cégekkel, de ami még ennél is fontosabb, hogy folyamatosan építettünk fel saját webáruházakat. Tehát mindig a legjobb eszközöket vetettük be mind az partnereinknél, mind a saját webáruházainknál. 

Amióta megalapítottam az Ecom10x cégemet minden erőmmel, csak és kizárólag az e-kereskedelmi területen dolgozom. 

Tudom milyen nehézségekkel tud küzdeni a webáruházad. Ha velem dolgozol, akkor nem sablon megoldást kapsz, hanem egy olyan rendszert ami a TE üzletedre lett szabva. 

StockSnap_89AZTB8E5H.jpg

LÁTOGATÓK ÉS ÉRDEKLŐDŐK SZERZÉSE

Ezen a területen tudjuk a legnagyobb értéket biztosítani a számodra. Több milliárd forint árbevételt érnek el a cégek akik velünk dolgoznak. 

Amikor jelentkezel a rendszeres tanácsadásra, akkor felmérjük hogy milyen segítségre van szükséged és a legmegfelelőbb csapattagot kapod majd meg segítődként, így kapod tőlünk a legnagyobb értéket. 

Mikor lehet Szükséged ránk?

  • Ha még nem kezdted el a webáruházad, és szeretnéd a kezdeti hibákat elkerülni. 
  • Ha TE magad vagy a csapat a cégben. Tehát, te intézed a marketinget, az ügyfélszolgálatot, és logisztikát. 
  • Ha van marketingesed, de új ötletekre és tervekre lenne szükséged. 
  • Ha nem spórolni akarsz a hanem fejlődni.. 
 

EZT KAPOD, HA VELÜNK DOLGOZOL

Folyamatos Heti támogatás

Minden héten megbeszéljük a heti haladásodat, és számon is kérjük tőled azt. Ha kell problémát oldunk meg, ha kell akkor pedig együtt ötletelünk.

Mindent amit csak tudok

Online marketing ügynökségként több száz projekten dolgoztunk már és a legkülönfélébb területekbe kellett beletanulnunk. Így az összes tapasztalatomat megkapod.

ONLINE MEGBESZÉLÉSEK

A tanácsadást online tartjuk majd, Zoom-on keresztül. Így nem kell feleslegesen utazgatnod kéthetente-havonta (ezzel is időt spórolsz), ráadásul megbeszéléseket igény esetén rögzíteni is tudjuk, így azokat bármikor visszanézheted majd.

30 perc most ingyen

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST, ÉS MOST TELJESEN INGYEN ÁTBESZÉLJÜK AZ ELAKADÁSODAT. HA MINDKETTEN ÚGY LÁTJUK, HOGY TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI, AKKOR MEGÁLLAPODUNK. 

Close Menu
×
×

Cart